概要・事業内容

川越工場外観


設立 1963(昭和38)年11月6日
資本金 1億4,000万円
従業員 145名(2024年1月)
本社 〒101-0053
東京都千代田区神田美土代町7
【営業本部】TEL:03-3233-6300(代表)/FAX:03-3233-6311
【管理本部】TEL:03-3233-6307/FAX:03-3233-6310
工場 〒350-0801
埼玉県川越市竹野14-5
TEL:049-231-6111(代表)/FAX:049-231-6110
主要取引銀行 みずほ銀行 八重洲口支店
三菱UFJ銀行 神田支店
第四北越銀行 東京中央支店
主要役員
代表取締役社長 原田 勉
常務執行役員 狩野 一之
執行役員 中野 和則
事業内容 カスタムメードによるシーズニング及びスパイス・フレーバー・天然色素の研究開発・製造・販売
加盟団体 全日本スパイス協会
日本乾燥野菜協会
東京植物検疫協会



Establishment November 6,1963
Capital 140 Million Japanese Yen
Emplyees 140 (August, 2022)
Headquarter 7 Kanda-Mitoshirocho, Chiyoda-ku, Tokyo 101-0053 Japan
[Sales div.]TEL:81-3-3233-6300, FAX:81-3-3233-6311
[Administration div.]TEL:81-3-3233-6307, FAX:81-3-3233-6310
Plant 14-5 Takeno, Kawagoe-city, Saitama 350-0801 Japan
TEL:81-49-231-6111, FAX81-49-231-6110
Principle Banks Mizuho Bank(Yaesuguchi Branch)
MUFG Bank(Kanda Branch)
Daisi Hokuetsu Bank(Tokyo-Chuo Branch)
Principle Directors
President & C.E.O. Tsutomu Harada
Senior V.P. Kazuyuki Kanou
V.P. Kazunori Nakano
Core Business Activities Research,development,production,and sales of custom designed seasonings, liquid food products,and natural food colors,and trading of unique food ingredients.