概要・事業内容

川越工場外観


設立 1963(昭和38)年11月6日
資本金 1億4,000万円
従業員 145名(2024年1月)
本社 〒101-0047
東京都千代田区内神田一丁目14-5
【営業部・海外事業部】TEL:03-3233-6300(代表)/FAX:03-3233-6311
【管理部】TEL:03-3233-6307/FAX:03-3233-6310
工場 〒350-0801
埼玉県川越市竹野14-5
TEL:049-231-6111(代表)/FAX:049-231-6110
主要取引銀行 みずほ銀行 八重洲口支店
三菱UFJ銀行 神田支店
第四北越銀行 東京中央支店
主要役員
代表取締役社長 原田 勉
常務執行役員 狩野 一之
執行役員 中野 和則
髙橋 浩一
事業内容 カスタムメードによるシーズニング及びスパイス・フレーバー・天然色素の研究開発・製造・販売
加盟団体 全日本スパイス協会
日本乾燥野菜協会
東京植物検疫協会



Establishment November 6,1963
Capital 140 Million Japanese Yen
Emplyees 145 (January, 2024)
Headquarters 1-14-5 Uchikanda, Chiyoda-ku, Tokyo 101-0047 Japan
[Sales & Overseas div.]TEL:81-3-3233-6300, FAX:81-3-3233-6311
[Administration div.]TEL:81-3-3233-6307, FAX:81-3-3233-6310
Plant 14-5 Takeno, Kawagoe-city, Saitama 350-0801 Japan
TEL:81-49-231-6111, FAX81-49-231-6110
Principle Banks Mizuho Bank(Yaesuguchi Branch)
MUFG Bank(Kanda Branch)
Daisi Hokuetsu Bank(Tokyo-Chuo Branch)
Principle Directors
President & C.E.O. Tsutomu Harada
Senior V.P. Kazuyuki Kanou
V.P. Kazunori Nakano
Koichi Takahashi
Core Business Activities Research,development,production,and sales of custom designed seasonings, liquid food products,and natural food colors,and trading of unique food ingredients.